ティーアンドケー株式会社

低刺激性のオーラルケア(口腔ケア)製品「ペプチサル」

ニュース

セミナー情報

セミナー情報

2012/11/05

2013/2/7-2/9 第2回ハワイ国際交流セミナー&視察研修のご案内

申込締め切らせていただきました

このたび、下記のとおり「第2回ハワイ国際交流セミナー&視察研修」を開催いたします。

日時

2013年2月7日(木)~2月9日(土)

場所

米国 ハワイ州 オアフ島 パシフィック・ビーチ・ホテル

研修受講費

50,000円(セミナー、施設見学を含む)

日程

※ 演題・演者については、現在企画中のため、追加や変更の可能性があることをご了承ください

2月7日(木)

イブニングセミナー

2月8日(金)

視察見学:ハワイ大学医学部、The Queen’s Medical Center、
SAKURA HOUSE(デイサービスセンター)

2月9日(土)

国際交流セミナー
The 2nd Hawaii International Workshop

Date: Saturday, February 9th, 2013 8:50am – 4:40pm
Address: Pacific Beach hotel, Oahu Island, Hawaii
2490 Kalakaua Ave. Honolulu, Hawaii 96815
Tel: 1-800-367-6060 (toll free) or 808-923-4511
Room: Moi/Papio Room

Chair: Dr. Michiya Kobayashi
Director of Cancer Treatment Center, Kochi Medical School Hospital


Time Schedule
8:50am – 9:00am Greeting from the chair

9:00am -10:00am 60min
“Working as a Team” (TBD)
Lawrence M. Yamada, DDS 
Periodontist at a private practice
Teaching at the University of Hawaii Dental Hygiene Program

10:00am – 10:15am 15min
“Clinical study of oral management and prophylactic intervention for pediatric patients treated by radiotherapy,
chemotherapy and hematopoietic stem cell transplantation”
Marie Kiyokawa, DDS
Department of Dental Surgery, St. Luke’s International Hospital

10:15am – 11:00am 45 min
“Survey on current situation and nurses’ attitude toward oral care at the end-of-life”
Masako Ogawa, RN
Nursing Department, Akita Kumiai General Hospital

11:00am – 12:00pm 60 min
“Late life depression, distinguishing it from dementia” (TBD)
Rika Suzuki, MD
Adult and geriatric psychiatrist, Kaiser Behavioral Health
Department of Psychiatry, John A. Burns School of Medicine, University of Hawaii

12:00pm – 1:00pm Lunch time

1:00pm – 1:45pm 45 min
“Dental and systemic medical link with patients who have periodontal issues”
Allison P. Tran, DDS
Periodontist at a private practice

1:45pm – 2:00pm 15min
“Oral Care for Head and Neck Cancer Patients”
Seiji Ono, DDS
Assistant Professor, Department of Dental Surgery
Kochi Medical School Hospital

2:00pm – 3:00pm 60min
“Japan’s Medical Education in future”
Mitsuaki Suzuki, MD, PhD
Clinical professor, Department of Pediatrics
Advisor, Office of Medical Education
John A. Burns School of Medicine, University of Hawaii 

3:00pm – 3:30pm 30min
“Utilization and Practice of an Oral Assessment Guide – Aim for oral care with patient participation -” 
Masumi Muramatsu, RN, PhD
Associate Professor
School of Nursing, Sapporo City University 

3:30pm – 4:30pm 60min
“Medical Education in the Land of Aloha: The University of Hawai’i John A. Burns School of Medicine”
Richard Kasuya, MD, MSEd
Associate Dean for Medical Education
Professor of Medicine
John A. Burns School of Medicine, University of Hawaii at Manoa

4:30pm – 4:40pm Q&A, Closing

申込期限

2013年1月7日(月) 参加申込書にご記入の上、FAXにてお申込ください

たくさんの方々のご参加をお待ちしております。

第2回ハワイ国際交流セミナー&視察研修 案内書/申込書

申込締め切らせていただきました

セミナー情報 公開日:2012/11/05

ニュース一覧に戻る